Om oss

Drøbak Mannskor ble stiftet i 1918, og i år runder vi altså 100 år! Vi er dermed Drøbaks eldste forening, noe man ikke skulle tro etter å ha hørt og sett oss. Vi er en munter gjeng som trives godt sammen og er for tiden rundt 30 aktive medlemmer. Repertoaret vårt er mangfoldig og vi har sanger til enhver anledning.

Koret er meget aktivt og holder konserter både lokalt og langt utenfor Drøbaks grenser. De siste årene har vi blant annet besøkt Praha, Venezia, Istanbul, Dublin, Berlin, Brussel og Trondheim. På utenlandsturer tar vi gjerne med våre ektefeller/partnere.

10. juni i fjor arrangerte vi sangerstevne for over 300 deltagere, som opptrådte på 3 scener i Drøbak sentrum. Dette var det sjette året på rad vi arrangerte et slikt stevne, så dette har blitt en tradisjon. Også denne gangen med stor suksess: Værgudene var igjen med oss!
Bilder fra prosesjonen gjennom Storgata finner du ved å trykke på denne lenken.
Bilder fra innledningen på Drøbak Torg og fra konserten i Aamothagen finner du ved å trykke på denne lenken.

I år ble sangerstevnet avholdt lørdag 9. juni.

Vi er forlengst i gang med høstsemesteret under ledelse av vår inspirerende dirigent Espen Erdal.
Er du glad i å synge og kan tenke deg å prøve deg hos oss er det bare å ta kontakt.

Vi har ukentlige øvinger onsdag 19:30 – 21:30 i Bytingstua i Drøbak kino, 2. etasje.

Drøbak mannskor tar ulike typer oppdrag i både private og offentlige sammenhenger, som for eksempel firmatilstelninger, julebord og jubileer.
Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan bidra med!

Når du Tipper eller spiller Lotto: Tilknytt Drøbak Mannskor som din grasrotmottaker!

enten via SMS:
Send: Grasrotandelen 847455802 til 2020 (tjenesten er gratis)
eller:

ved å trykke på denne lenken, skrive ut dokumentet og ta det med til din tippekommisjonær for registrering.